Puhtaalta pöydältä

Aloitin blogin kirjoittamisen pari vuotta sitten tässä osoitteessa ja sitä intoa riitti vuoden. Myönnän kyllä, että sellainen vähän usein olenkin. Innostun helposti, kunnes tulee seuraava projekti, josta innostua. Mutta puolustuksekseni kuitenkin on sanottava, että hieman pitkäjänteisyyttä on kuitenkin mukaan jostain tarttunut ja kirjoittamistakin on ollut ikävä. Tämä toimii mahtavana terapeuttisena päiväkirjana ja vanhoja tekstejä on ihana lukea.

Tosin tarkkasilmäisimmät huomaavat, että eihän täällä ole mitään muita tekstejä. Kuten otsikkokin kertoo, niin nyt todellakin aloitetaan puhtaalta pöydältä. Vanhat tekstit olen piilottanut näkyvistä, niin voin niitä sitten itse käydä joskus lukemassa. Tuntui kuitenkin parhaalta tehdä näin.

Yli puolitoista vuotta sitten aloitin (taas) muutenkin elämässäni tavallaan alusta, mutta en kuitenkaan. Eihän yli kolmekymppisenä oikein voi enää kokonaan alusta aloittaa edes. Eron jälkeen olin joka tapauksessa uuden edessä, mutta nyt elämä on ihanasti asettunut uomiinsa. Tosin niihin uomiin mahtuu kaikenlaista, kun arkea yritetään elää mahdollisimman onnellisesti kahden lapsen, työn, juontokeikkojen, parisuhteen ja omien juoksutavoitteiden keskellä. Mutta tämä on just hyvä näin.Ihanaa, kun olet siellä ja luet tätä! Tänään lähdetään muuten ensimmäiselle uusperheen lomareissulle,  määränpäänä Ruotsi ja Tanska. Voin kertoa, että jännittää vähän tämä meidän parisuhdetesti, jossa laitetaan kaksi aikuista ja kaksi lasta autoon viikoksi. Vähän ehkä liioitellen ilmaistuna. Voit kuitenkin seurata matkan tunnelmia myös Instasta, upouudelta @juokseva_arki -tililtä.
Kommentit

Suositut tekstit